вівторок, 17 листопада 2020 р.

Невдовзі – в НАУ Наукова екологічна школа!

18 листопада 2020 року о 14.00 Інститут інноваційних освітніх технологій спільно з Факультетом екологічної безпеки інженерії та біотехнології Національного авіаційного університету проводить осінню сесію Наукової екологічної школи для учнівської молоді.

 Долучитися можуть усі бажаючі школярі. Захід безкоштовний.

Програмою заходу передбачено лекцію «Хімія і Біологія як екологічні складові авіації». 

Лектор – Новоселов Євген Феофанович, кандидат хімічних наук, доцент кафедри хімії та хімічної технології Факультету екологічної безпеки інженерії та біотехнології НАУ

Безпечне екологічне середовище та збереження природних структур залежить від формування в молодого покоління соціальної активності, відповідальності й екологічної свідомості, у результаті яких вони дбайливо й відповідально ставитимуться до довкілля, усвідомлюючи важливіcть сталого розвитку для збереження довкілля й розвитку суспільства. Про заходи екологічної безпеки в авіації, методи хімічного та біологічного досліджень забруднення навколишнього середовища, а також заходи щодо їх усунення та збереження довкілля - про це та інші цікаві речі ви дізнаєтеся на засіданні Наукової екологічної школи. НАУ.

Не зволікайте! Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj99o0efDY4orYIGn6o46_CUfGtS9Zospb2J7qDeghqMwmQw/viewform

Формат проведення школи – онлайн-лекція на платформі ZOOM.


Немає коментарів:

Дописати коментар