суботу, 7 листопада 2020 р.

 

Про проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України у 2020 році

III етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України проводитиметься 5–8 листопада. Оскільки у зв’язку із запровадженням карантину і, відповідно, посилених протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, захід уперше буде проведений у режимі онлайн, Національним центром «Мала академія наук України» підготовлені методичні рекомендації щодо особливостей проведення конкурсу в 2020 році.
Урочисте відкриття й оголошення результатів конкурсу в режимі онлайн відбудуться відповідно 5 листопада та 8 листопада. Постерний захист та наукова конференція – відповідно 6-го та 7 листопада.
Програма конкурсу та інструкція для учасників кожного відділення будуть оприлюднені за 5 днів до початку заходу на сайті НЦ «МАНУ». Перелік наукових відділень та секцій, в яких буде проходити захід.
Територіальним відділенням Малої академії наук для підтвердження складу обласних команд – учасниць III етапу конкурсу – необхідно до 9 жовтня подати інформацію про склади команд на електронну пошту konkurs2020@man.gov.ua.
Звертаємо увагу, що Правилами проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України 06.04.2020 № 481, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 22.04.2020 за № 372/34655, не передбачені доопрацювання чи заміна дослідницьких робіт, уже поданих до організаційного комітету, та заміна учасників, які відмовилися від участі в III етапі конкурсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар